Garantie en Retourneren

We doen er alles aan om je volledig te informeren over onze artikelen. Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet kan je dit binnen een zichttermijn van 30 dagen retourneren. Echter dient het artikel nog wel in een onbeschadigde en ongeopende verpakking te zitten.

Alvorens je een artikel aan ons retour stuurt willen wij je vragen om deze aan te melden. Stuur ons graag een bericht door het formulier op de contactpagina in te vullen en vermeld daarin het volgende;


- Het bestelnummer

- Omschrijving van het artikel

- Reden van retour


Nadat we het formulier hebben ontvangen sturen wij je binnen twee werkdagen retourinstructies naar het opgegeven emailadres.

Naast het aankoopbedrag van het artikel, vergoeden we ook de verzendkosten die je bij het bestellen hebt gemaakt. Tenzij het artikel onderdeel is van een totale bestelling met meerdere artikelen.

Houd daarbij rekening dat we volgens 'artikel 4.4.' uit de Algemene Voorwaarden geen garantie kunnen geven op artikelen welke vallen onder de kenmerken 'vrij tot zeer schaars en zeldzaam'. Deze artikelen hebben door de jaren heen een dusdanige en zeldzame status verworven dat deze niet zijn te vervangen of waarbij beschadigingen en/of breuken niet zijn te repareren.

© 2015 - 2024 Actietoy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel